Home / archiefcentraal / volco toont zich sterkste in vechtdalderby

volco toont zich sterkste in vechtdalderby

En dat was misschien wel meer dan vooraf op werd gerekend. Door een blessure en wintersport miste Volco al twee basisspeelsters en daar kwam zaterdagmorgen de griepaanval van de aanvoerster nog bij. Goed en wel bijgekomen van hun eigen wedstrijd bij het tweede sloten drie meiden aan bij de hoofdmacht. Dat uitte zich alleen in de kleur van de trainingspakken. Voor al het andere bleek Volco zaterdag een hecht collectief dat maar één ding wilde, winnen. En dat lukte.

Volco maakte met winst in de eerste set gelijk duidelijk dat ze niet was gekomen voor een figurantenrol. Winst van de Bevers in de tweede omloop bevestigde dat gevoel alleen maar. De ploeg van Jolanda Logtenberg trapte het gaspedaal in het begin van de derde set nog dieper in, dat resulteerde in een grote voorsprong en legde de de basis voor winst in de derde set en de wedstrijd. De gastvrouwen hadden zichtbaar ontzag voor Volco. In de vierde set bleef het spannend tot en het eind maar punt voor punt werd duidelijk dat de wedstrijd de winnaar kreeg die het ook verdiende.

Volco is de komende weken vrij van competitieverplichtingen. Een deel van het team gaat dan op voorbereiding op de halve finale van Asics Open (het NK jeugd) dat gespeeld wordt op zaterdag 5 maart en dan is er ook nog een kwartfinalewedstrijd in het bekertoernooi waar de Volcomeiden een uitwedstrijd hebben geloot tegen Veracles uit Groningen.

De winnaar van die wedstrijd die mogelijk gespeeld gaat worden tussen 5 en 19 maart, plaats zich voor het eindtoernooi op 23 april. En dat Volco daarbij wil zijn is duidelijk, te meer omdat de Nevobo de sporthal de Carrousel en Volco heeft aangewezen als accommodatie en organisatie.

De competitie wordt op 19 maart hervat tegen Olhaco in Hoogeveen. Meer over Volco is te lezen op volco-ommen.nl

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.