voetballen met sterspelers hhc hardenberg

Woensdag 23 februari kunnen kinderen voetballen met Lars Offringa, Kenny Kroezen, Martijn Berger, Robert Breukelman en Sander Ter Wijlen tijdens de Rabo Sport & Fun dag in sporthal De Beek in Hardenberg.

Ook is er een tumblingbaan, kan men leren rolstoelbasketballen, meedoen met streetdance en een demonstratie Free Running bekijken. Jongeren vanaf tien jaar zijn van harte welkom. De dag is gratis toegankelijk en biedt een sportieve en vooral leuke dag in de voorjaarsvakantie.

Het programma wordt twee keer aangeboden: ’s ochtends van 9.30 tot 12.15 uur en ’s middags van 12.45 tot 15.30 uur. Er wordt gestart met een warming up door Circus Hardenberg met streetdance. Vervolgens kan men voetballen, rolstoelbasketballen en is er een tumblingbaan. Opgave is niet nodig. Tussen de middag is er een demonstratie Free Running. Dit is een sport waarbij niks je in de weg staat; je verplaatst je van A naar B met allerlei trucjes.

De Rabo Sport & Fun dag wordt georganiseerd door Rabobank Vaart en Vechtstreek en HHC Hardenberg. Samen willen zij de jeugd in en rondom Hardenberg een sportieve en vooral leuke dag bieden in de voorjaarsvakantie. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Turn- & Sportcentrum Hardenberg, Circus Hardenberg, Stichting Rolstoelbasketbal en team Free Running.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.