Home / archiefcentraal / voertuig te water coevorderweg

voertuig te water coevorderweg

Dinsdagavond werd de brandweer van Ommen opgeroepen evenals de duikers uit Almelo en Zwolle voor een ongeval waarbij een voertuig te water geraakt zou zijn aan de Coevorderweg in Stegeren. Tijdens het aanrijden werd uiteindelijk duidelijk er geen ongeval had plaatsgevonden aan de Coevorderweg maar aan het Ommerkanaal (viaduct oversteek ter hoogte met de N36). Hier lag een auto in een sloot waarbij de bestuurder al uit de auto was. Voor brandweer Ommen en duikers waren er geen werkzaamheden. Naast Ommen zijn er ook diverse korpsen in IJsselland en Gelderland uitgerukt voor ongevallen die betrekking op de extreme gladheid.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.