Home / archiefcentraal / vitaal en fit bij profitgym

vitaal en fit bij profitgym

Wil je ook Vitaal en Fit het voorjaar in? Kom dan naar de Gezondheidsmarkt op 24 februari bij ProfitGym!

We weten allemaal dat het belangrijk is om te sporten. Als je van middelbare leeftijd bent, wil je vooral fit en sterk blijven. De gezondheidsmarkt geeft je volop de gelegenheid om informatie in te winnen wat je zelf kunt doen om vitaal en fit te blijven.

Wij informeren je deze ochtend over de voordelen en belang van sporten. Je kunt vrijblijvend kennismaken met alle (fitness)apparatuur. Bij binnenkomst in onze sportschool heb je de mogelijkheid kennis te maken met: Pedicure Voet en Welzijn, podoloog Kemerink, Vitalis, Fysiototaal en De Ouderenwinkel Hardenberg. Zij zijn aanwezig om je informatie te geven over verlichting van bepaalde klachten en je kunt informatie krijgen over bepaalde hulpmiddelen om het bewegen makkelijker te maken. Ook kun je je bloedsuiker testen via een zelftest en is er de mogelijkheid om andere testen te doen zoals een Body Mass Index (BMI) en een bloeddrukmeting.

Fysiototaal gaat een drietal presentaties geven speciaal gericht op het belang van bewegen en sporten voor mensen met diabetes (10.00 uur), osteoporose (10.45 uur) of reuma/ atrose (11.30 uur).

Vanaf 9:30 tot 13:00 uur kun je vrij binnen lopen in het sportcentrum, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee leiden wij je graag rond en kun je alles bekijken.

Profitgym bevindt zich op de eerste etage aan de Haarsweg 85, er is geen lift aanwezig.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.