verdiende nederlaag marienberg in zwolle

Aan de winst van CSV’28 was niets af te dingen, het had zelfs nog hoger kunnen uitvallen. De paal voorkwam enkele malen erger voor Mariënberg die gezamenlijk een collectieve off-day vierden. Nieuwleusen spinde garen bij het resultaat. Zij kunnen voorzichtig de banden van de platte kar gaan oppompen. Zij worden door de achtervolgers in een zetel geholpen.

De verwachtingen waren hooggespannen, de laatste jaren was het kunstgrasveld op sportpark

‘De Verbinding’ de westerparkbewoners gunstig gezind. Tot aan zaterdag 12 februari 2011. Het was koud, guur en winderig. Maar na tien minuten voetballen zonk de moed al langzaam in de schoenen. Een houdbaar afstandsschot van buiten de zestien was Chris Regeling te machtig, het leder vloog tegen de winkelhaak aan, 1-0 voor CSV’28.

Vanaf dat moment liep Mariënberg achter de feiten aan. De ploeg was toch al niet lekker begonnen aan het duel. Teveel spelers beseften te laat dat de mouwen opgestroopt diende te worden. Het was zo’n dag dat het gewoonweg niet liep bij het vlaggeschip. Men maakte zich meer druk om de zwak fluitende arbiter dan om het eigen spel wat ook niet echt het aanzien waard was.

Na rust verdubbelde CSV’28 de score. Theo de Lange had de mogelijkheid om in de 63e minuut de spanning terug te brengen. Maar zijn inzet vanaf elf meter was een simpele prooi voor keeper Wibo van Dijk. In blessuretijd strooide CSV’28 nog wat extra zout in de wonde en tekende met 3-0 voor het slotaccoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.