Home / archiefcentraal / variatie in muziek succesvol van start

variatie in muziek succesvol van start

De Ierse avond van Stichting Twenterand Cultuur was een groot succes. Zaterdagavond was het zaaltje van de bibliotheek meer dan vol. Ruim 75 bezoekers hebben genoten van het bijzondere optreden van Janna van den Berg en Mechteld de Jongh.

Janna wist haar verhalen over koning Lir, over koning Arthur, en over elfen, weer als een film te vertellen. Daarbij werd ze geholpen door de schitterende harp begeleiding van Mechteld. De solo’s van Mechteld de Jongh na de pauze werden in de zaal al benoemd als hemels en rustgevend. De combinatie van harp en vertellingen bleek weer eens heel bijzonder te zijn.

De Ierse avond was de eerste uitvoering in de serie Variatie in Muziek. De volgende uitvoering “Twenterand a Capella” vindt plaats op 15 april in Vriezenveen, in samenwerking met het Cultureel Centrum.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.