vakantie bijbel club in ommen

Drie ochtenden zijn alle kinderen van de basisschool welkom om te komen zingen, naar toneel te komen kijken en te knutselen. Initiatiefnemers zijn afkomstig uit verschillende kerken in Ommen.

Vorige jaar was het een groot succes. Het aantal kinderen dat toen de weg naar de VBC vond varieerde tussen de 110 en 160 kinderen per ochtend. De kinderen waren heel enthousiast. Sommige kinderen hebben nu al weer laten weten dat ze graag weer komen.

Dit jaar is het thema van de VBC ‘Stel je voor…!’ Als je met iemand kennismaakt stel je je aan elkaar voor. Dit gebeurt stapje voor stapje. Eerst vertel je je naam. Je leert elkaar beter kennen door vragen te stellen en meer over jezelf te vertellen. In de Bijbel gebeurt hetzelfde: stapje voor stapje leren we en Jezus kennen. Met het thema ‘Stel je voor…!’ leren kinderen Jezus kennen door Hem vragen te stellen over wie Hij is en wat Hij deed.

Naast de drie ochtenden is er vrijdagavond een afsluitende avond waar ouders en grootouders samen met hun (klein)kinderen kunnen zien wat er tijdens de ochtenden gedaan is. Daarbij geeft Poppen theater Zie Zo een spannende voorstelling over ‘Bijzondere Vaderliefde’. Kinderen kunnen zich op school aanmelden door de aanmeldingskaart in te leveren, of een email sturen naar vakantiebijbelclubommen@live.nl. Hyves: http://vbc-7731ommen.hyves.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.