usv jeugd e1 zaalvoetbalkampioen 2010 2011

Om 11.30 uur werd de bal afgetrapt tegen Balkbrug E1. Ondanks goed tegenstand bleven de kansen zich opstapelen. Een doelpunt kon niet uitblijven en na goed voorbereidend werk kon uiteindelijk de 1-0 ingeschoten worden. Ondanks dat USV ‘thuis’ voetbalden was er een hele grote schare uit Dedemsvaart in Nieuwleusen geland om hun jongens aan te moedigen en deze stonden nu Balkbrug aan te moedigen. Al dat lawaai mocht niet baten en de 1-0 werd professioneel uitgespeeld.

Na één wedstrijd ‘rust’ stond Dedemsvaart E1 al te trappelen. Foto- en filmcamera’s waren al in de aanslag bij Dedemsvaart om de triomftocht op de gevoelige plaat vast te leggen. USV E1 was enigszins onder de indruk van het vele lawaai van de tribune. Een te korte terugspeelbal werd bijna fataal. Ze waren dus wakker. Hierna domineerde USV E1 volledig het speelveld.

Korte combinaties werden meerdere malen afgesloten met een schot op het doel. Helaas bleef een treffer uit. Na tien minuten voetbal was het uiteindelijk toch raak. Bij een ingooi werd de bal vanaf links direct op het doel geschoten en de keeper heeft deze alleen maar gehoord. De 1-0 werd uitbundig gevierd en de tribune was opeens volledig stil.

Ondanks verwoede pogingen van Dedemsvaart konden zij de doorgang niet echt vinden. De betere kansen waren nog steeds voor USV. Al met al een verdiende overwinning in een volledig vijandige arena.

USV E1 heeft acht wedstrijden gespeeld waarvan vijf gewonnen en drie gelijk gespeeld (18 punten): doelsaldo tien voor en slechts drie tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.