Home / archiefcentraal / turnsters gvn door naar halve finale

turnsters gvn door naar halve finale

Bij de Instap categorie was het meteen raak en wist GVN een maximale score te halen. Er waren vijf turnsters die deze wedstrijd turnden. Lindsey Mijnheer werd eerste, Lise Laman tweede, Nicole Vink vijfde, Sterre Bartels tiende en Luna Sterken dertiende. Zij mogen alle vijf door naar de landelijke wedstrijden. Aangezien er vanuit Overijssel maar zes turnsters doorgaan is dit een enorm succes voor GVN. Tevens werd Lindsey Mijnheer door haar goede prestatie Overijssels Kampioen bij de instap derde divisie

Ook Pupillen 1 gingen goed van start en hier was het Indy van der Kolk die een tweede prijs pakte. Kim van Ringen werd vierde en Judith Nijzink twaalfde. Ook zij gaan alle drie door naar de landelijke wedstrijden.

Bij Pupillen 2 was het spannend tot het laatste toestel en waren de verschillen erg klein, maar hier wist Naomi Slager een verschil te maken en pakte een derde plaats, Iris Mantel zat er net naast en moest genoegen nemen met een vierde plaats, Julia Vasse werd elfde, Sanne Slager zestiende en Iris Borger werd tweeentwintigste. Van deze groep meisjes mag Naomi Slager door naar de landelijke wedstrijden.

Jacolien Heuvelman turnde bij de jeugd een goede wedstrijd en zat weer op haar oude niveau. Ze werd in deze wedstrijd vijfde, Myrthe Mijnheer veetiende en Elsemieke Hekman tweeentwintigste. Helaas voor Jacolien gaan er maar 4 meisjes door naar de volgende ronde.

De Junioren, die de vorige wedstrijden niet alles lieten zien wat ze in huis hadden, hebben de afgelopen tijd hard getraind en dat was in deze wedstrijd terug te zien. Amber Pannen werd vijfde, Marije Vasse zesde, Ilse Vink vijftiende en Mireille Huzen negentiende. Door hun wat tegenvallende prestaties in de andere wedstrijden gaan geen van deze turnsters door naar de volgende wedstrijd.

Ook de Senioren maakten het spannend en was er een duidelijke verbetering te zien met voorgaande wedstrijden, de moeilijke onderdelen werden steeds gemakkelijker geturnd. Hierbij werd Jasmijn Borger achtste, Anna Huzen twaalfde, Kristin Vasse dertiende, Nina Huzen zeventiende, Elske Vogelzang achtiende en Valerie van der Horst eenentwintigste.

Een lange drukke dag maar met een goed resultaat voor GVN. Waarbij er 9 turnsters door gaan naar de halve finale Nederlandse Kampioenschappen derde divisie die op 26 maart in Wieringerwerf gehouden wordt.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.