Home / archiefcentraal / toneelvereniging dito speelt blijspel

toneelvereniging dito speelt blijspel

Verhaal

Met gemengde gevoelens kijkt een werkloze vader Bale (Wim Fokkert) toe, hoe zijn weer werkende vrouw een bliksem carriere maakt en hij min of meer gedwongen wordt om huisman te zijn. Hij maakt er dan ook een grote puinhoop van. Dit tot ergernis van zijn vrouw en dochters (Jeanine Geerking en Corien Nijssingh). Dan gaat vader van de ene op de andere dag als een dolle stier te werk en wordt de situatie alleen maar erger. Er wordt dan ook hulp ingeschakeld van dwaze maatschappelijke hulpverleners (Marc Hekman) en zijn opgewonde schoonmoeder (Henny Dragt). Maar of zij hem in het gareel kunnen krijgen is maar zeer de vraag!

Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Telefonisch reserveren bij Wim Fokkert 0523-656983 of via www.ditobalkbrug.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.