Home / archiefcentraal / teller op 1200 actie mutsjes voor india verlengd

teller op 1200 actie mutsjes voor india verlengd

Elke muts is van levensbelang in India, waar jaarlijks 2 miljoen kinderen overlijden door de kou. Of je nu 1 mutsje breidt of 10, ze zijn met alle mutsjes erg blij om zo toch iets voor de kinderen en de gezinnen in India te kunnen betekenen.

Voor vragen over patroon kun je bellen met Hilda Schipper 0529-471731. Wil of kun je niet breien, maar heb je wel wol liggen dan kan dat ingeleverd worden aan de G.W. Spiegelstraat 9 in Oudleusen of bij A. Zielman, Westerstraat 29 T in Dalfsen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.