sportief wandelen bij aco van elderen

Mensen met bijvoorbeeld hartklachten, artrose, reuma,overgewicht, of problemen met luchtwegen kunnen onder verantwoorde begeleiding meedoen aan Sportief Wandelen. Henk Weteringe is speciaal opgeleid om op deskundige wijze te kunnen begeleidenn en haakt aan bij specifieke(begin)situatie en bekijkt mogelijkheden en onmogelijkheden.

Bij Sportief Wandelen wandelt men stevig door maar moet voldoende adem overhouden om een gesprek te kunnen voeren. Er is variatie in het wandeltempo en armen doen, als dat kan actief mee. Het enige wat men nodig heeft bij deze activiteit is makkelijk zittende kleding en goed zittende schoenen.

Fysiotherapie helpt bij artrose maar veel mensen hebben moeite om in beweging te blijven als de behandeling is afgelopen. ACO van Elderen biedt de mogelijkheid om in beweging te blijven.De training wordt gegeven op elke dinsdag middag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Startplaats: Sportpark ’Westbroek’ Sportlaan 1 Ommen. Voor specifieke informatie kan men bellen met Henk Weteringe 0529-453850 of 06-40536089.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.