Home / archiefcentraal / sportief wandelen bij aco van elderen

sportief wandelen bij aco van elderen

Mensen met bijvoorbeeld hartklachten, artrose, reuma,overgewicht, of problemen met luchtwegen kunnen onder verantwoorde begeleiding meedoen aan Sportief Wandelen. Henk Weteringe is speciaal opgeleid om op deskundige wijze te kunnen begeleidenn en haakt aan bij specifieke(begin)situatie en bekijkt mogelijkheden en onmogelijkheden.

Bij Sportief Wandelen wandelt men stevig door maar moet voldoende adem overhouden om een gesprek te kunnen voeren. Er is variatie in het wandeltempo en armen doen, als dat kan actief mee. Het enige wat men nodig heeft bij deze activiteit is makkelijk zittende kleding en goed zittende schoenen.

Fysiotherapie helpt bij artrose maar veel mensen hebben moeite om in beweging te blijven als de behandeling is afgelopen. ACO van Elderen biedt de mogelijkheid om in beweging te blijven.De training wordt gegeven op elke dinsdag middag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Startplaats: Sportpark ’Westbroek’ Sportlaan 1 Ommen. Voor specifieke informatie kan men bellen met Henk Weteringe 0529-453850 of 06-40536089.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.