slager kouwen introduceert uniek maaltijdenconcept

Het concept biedt een antwoord op de in de omgeving groeiende vraag naar dagverse maaltijden. “Van onze klanten horen we dat er veel behoefte is aan gemakkelijke maaltijden die gezondheid, échte smaak en kwaliteit combineren”, aldus eigenaar Gerben Kouwen. Om klanten nog meer persoonlijk te bedienen is het zelfs mogelijk om van dinsdag tot en met vrijdag tussen 16.45 en 17.45 warme maaltijden af te halen. Smaakvolle kwaliteit in een handomdraai, dat is het uitgangspunt!

Dagelijks wordt in eigen keuken een andere maaltijd bereid. De speciale weekfolder laat in één oogopslag zien welke maaltijd op welke dag wordt aangeboden en warm klaar staat. Bijkomend voordeel is het hoge gezondheidsgehalte. Verse bereiding en het gebruik van alleen de beste ingrediënten zijn gegarandeerd. Bovendien worden enkel gezonde marinades gebruikt, zonder geharde vetten, en wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Ambachtelijke bereidingswijzen, beproefde recepturen en puur kwaliteitsvlees vormen de basis voor de gerechten. Bijzonder is dat de maaltijden allemaal zijn samengesteld en getest in samenwerking met één van de beste koks uit de omgeving. Verrassende smaakcombinaties en seizoensspecialiteiten maken het verschil met gangbare maaltijden.

De handige verpakkingen bevatten ruime porties, waarmee de klant een volledige maaltijd krijgt opgediend. Deze worden aangeboden voor een vaste voordelige prijs van euro 5,95. Men spaart met een spaarkaart bovendien eenvoudig voor een gratis maaltijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.