sing in grote kerk in dalfsen

Lekker samen zingen kan in de Grote Kerk in Dalfsen. Henriëtta Broersma zal de Sing-in presenteren en de liederen worden begeleid door een band, bestaande uit: Mirjam Jansen op piano, Christine van den Brink speelt gitaar en Jennie ten Klooster op dwarsfluit, Leonardo van Lenthe met viool, Edwin Vetkamp op basgitaar en Erik Ritsema achter de drums.

Zangers zullen de samenzang ondersteunen en bij de kinderliederen mogen de kinderen op het podium meezingen. De liederen, worden geprojecteerd op een groot scherm, zijn mede gekozen uit eerder gedane verzoeknummers. Ook in deze Sing-in is er gelegenheid een lied op te geven en wel uit de Evangelische Liedbundel, aanwezig in de kerk. De Sing-in begint 27 februari om 19.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.