Home / archiefcentraal / sharon hendriks eerste in eindklassement

sharon hendriks eerste in eindklassement

Zus Chantal, junior B, werd met een vijfde plaats uiteindelijk heel mooi vierde in het klassement. Kimberly van den Berg is na een blessure weer helemaal terug en werd eerste en zesde totaal, terwijl Chantal van Marle met een tweede plaats in de wedstrijd beslag legde op de vijfde plaats totaal.

Sharon en Chantal Hendriks mochten bovendien aan het NK marathon in Heerenveen meedoen en werden daar respectievelijk achtste bij de A-junioren en vijfde bij de B-junioren. Dit zijn prima resultaten, zeker ook omdat ze nog een jaar in dezelfde categorie schaatsen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.