Home / archiefcentraal / sfeervolle huis en tuin fair nieuwleusen

sfeervolle huis en tuin fair nieuwleusen

De eerste fair vorig jaar was een grandioos succes. Ruim 2000 bezoekers genoten van het mooie weer en de verschillende stands. Ook dit jaar zijn er bijzondere artikelen te zien. Nieuw zijn de workshops zoals decoratief bloemschikken en een demonstratie rietdekken. Voor het eerst zijn ook de tuincocons te bewonderen van Cocon Center uit België.

De fair wordt op vrijdagmiddag en avond 15 en zaterdag 16 april gehouden in de ruime tuin van de Hypotheekgroep aan de Den Hulst 20 te Nieuwleusen. Het is een terrein dat zich uitstekend leent voor de mooie landelijke fair.

Als bezoeker kan men op de fair ruimschoots inspiratie opdoen voor huis en tuin. Of men nu een ander huis wil kopen of tips wil over de aanleg en onderhoud van de tuin, als men op zoek is naar bijzondere tuinmeubelen of de nieuwste trends wil zien op het gebied van wonen en slapen, aan alles is gedacht. Vergeet de wijnproeverij niet en de lekkere producten die op het horecaplein te verkrijgen zijn. De gemeente Dalfsen is net als vorig jaar aanwezig om informatie over duurzaam wonen te geven. En actief buitenleven is het Vechtdal verkennen per fiets; daarom is ook Klinge tweewielers weer van de partij.

Het terrein is zo ingericht dat bezoekers optimaal kunnen genieten van de verschillende stands en hun producten. De toegang is 3,50 euro per persoon en daarvoor krijgt men een kop koffie met wat lekkers. Parkeren gratis, kan op het terrein naast de Huis & Tuin Fair. Voor bezoekers aan het mooie Vechtdal in Overijssel is de fair een mooie gelegenheid om kennis te maken met bedrijven uit de regio, of gewoon een leuk uitje voor het hele gezin.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.