Home / archiefcentraal / regiomanager van bni schuift aan bij ontbijt

regiomanager van bni schuift aan bij ontbijt

De koffie staat klaar en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt. Het vroege opstaan schept een band en dat is te merken. Het doel is: omzet genereren voor elkaar op basis van vertrouwen. Dat vertrouwen wordt door het wekelijks bij elkaar komen opgebouwd. Het motto van BNI: geven loont.

Vanwege de branchebescherming die BNI hanteert, heerst er geen concurrentiesfeer. BNI staat voor Business Network International, is ruim 25 jaar geleden in Amerika ontstaan en is sinds 2005 operationeel in Nederland. Het is de grootste netwerkorganisatie ter wereld met 145.000 leden.

In Nederland heeft BNI zo’n 2.300 leden. In ruim een half jaar tijd is in Ommen een hechte groep gesmeed die bestaat uit onder anderen een autodealer, een accountant, een coach, een mediator, een fotograaf, iemand van een schoonmaakbedrijf, ICT-specialist etcetera.

Reden voor regiomanager Oost-Nederland van BNI Marthijn Ekkelboom eens aan te schuiven aan het ontbijt, dat altijd onderdeel is van een meeting. Hij gaf een kleine, maar interessante workshop waar menigeen van onder de indruk was. Hij legde de nadruk op het gegeven, dat niet het bedrijf, maar een persoon het product verkoopt.

Dat klinkt zo simpel, maar wordt wel eens vergeten als het werkelijk op verkopen aankomt. Met tips en voorbeelden uit de praktijk werd het een leerzame ochtend. Rond 8.30 uur was het officiële deel van de meeting voorbij en was er voldoende netwerktijd.

Iedereen die een keer wil aanschuiven op donderdagochtend is van harte welkom. Graag wel even aanmelden bij Wildthout Hotel & Restaurant 0529 – 45 15 92 of info@wildthout.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.