Home / archiefcentraal / pupillen wennemars en tellegen gewestelijk kampioen

pupillen wennemars en tellegen gewestelijk kampioen

Zijn 13,98 prijkt voor dit seizoen voorlopig bovenaan de Nederlandse ranglijst van de jongste pupillen. Ook eerste, vooral door zijn mooie 35,74 op de 300 meter, werd D-pupil Arno Tellegen uit Hattem. Hij stond daarmee dit keer twee treden hoger dan zijn broer Sven, die bij de B-pupillen derde werd met een fraai pr van 50,25 op de 500 meter.

Naast deze drie podiumplaatsen viel op dat de andere Stokvisdennerijders ook mooie plaatsen behaalden in de vaak grote deelnemersvelden. Bij de F-pupillen werd Niels Meijer vijfde, Jesse Reemeyer zesde en Lars Veldman negende. Bij de D-pupillen eindigde Maxim van Marle als elfde en Timo van Vilsteren als dertiende.

Ook een mooie vijfde plaats voor Sjoerd Plat bij de C-pupillen, Sam van Hulzen werd hier elfde. Bij de B-pupillen tenslotte werd Ingmar Hof twaalfde, Mart Koggel vijftiende en Mats Offringa achtiende.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.