Home / archiefcentraal / praise avond in het baken

praise avond in het baken

Op een Praise avond krijgt iedereen de gelegenheid om op een eigentijdse manier God te ontmoeten, een avond waarin zang, een ontspannen sfeer, God aanbidden en een duidelijke boodschap de belangrijkste steekwoorden zijn.

De Praise avonden zijn voor jong en oud. Voor wie Hem al (een beetje) kent en voor wie Hem wil leren kennen. Kom kijken, luisteren, zingen en aanbidden. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar koffie te drinken, elkaar te ontmoeten en na te praten.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.