potgrond aktie ommer mannenkoor

Al die jaren heeft het Ommer Mannenkoor de eerste week van maart zijn potgrond aktie, en velen rekenen weer op hun komst. Vanaf 28 februari tot en met 5 maart kun je mannen van het Ommer mannenkoor bij je aan de deur verwachten. De potgrond word keurig aan huis geleverd. Eén zak potgrond van 45 liter kost 3 euro per zak.

Kosten dekken

Door de slechte weersomstandigheden moesten ze hun groot opgezet concert genaamd de Cantelaer voor jong en oud afgelopen jaar afgelasten. Wel waren er veel kosten gemaakt voor dit concert, daarom vragen ze: koop een zak potgrond, zodat het komend jaar de planten kunnen bloeien, en zij als Ommer mannenkoor ook in de toekomst concerten kunnen geven.

Mochten ze je niet thuis treffen, of wil je vooraf al bestellen dan kan dit natuurlijk bij de leden van het Ommer mannenkoor of bij Arie Speulman 0529-452145 tussen 18.30 -19.30 uur.

Elke woensdagavond repeteert het koor van 19.30 tot 21.30 uur in de Kern aan de Bouwstraat in Ommen. Onder de bezielende leiding van dirigent Gezinus Veldman is zingen gewoon een feest. Ook komend jaar is er weer de uitwisseling met de zangvrienden uit Gedern, waar ze in september op bezoek gaan. Dus wordt lid van het Ommermannenkoor. Zie voor nadere informatie www.ommermannenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.