ovc 21 start voetbalschool

Voetbalschool Euregio is specifiek gericht op het aanleren en toepassen van technische vaardigheden. Michael Dikken wil graag zijn opgedane voetbalkennis met de jeugdspelers en jeugdtrainers van OVC ’21 delen met behulp van deze voetbalschool. Michael hanteert hierbij zijn visie: Controle hebben en houden over de bal! De jeugdspelers zullen zich ontwikkelen tot betere voetballers en de jeugdtrainers krijgen de beschikking over nieuwe oefenstof, die gebruikt kan worden bij de eigen trainingen.

Voetbalschool Euregio start op vrijdag 4 maart met de eerste cursus. Een cursus bestaat uit 10 trainingen, die elke vrijdagavond plaatsvinden van 17.45 tot 19.00 uur. De cursus staat onder leiding van Michael Dikken en hij zal worden geassisteerd door spelers van het 1ste elftal van OVC ’21.

De kosten voor de cursus zijn 145 euro. Onder deze kosten vallen de 10 trainingen en een kledingpakket met bal. Het kledingpakket en de bal mogen de spelers na afloop van de cursus houden. Het pakket bevat trainingssweater, trainingsshirt, trainingsbroekje, trainingskousen en een eigen voetbal.

Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen, kom dan 16 februari naar sportpark de Westbroek in Ommen. Om kennis te maken met Voetbalschool Euregio zal Michael Dikken een introductietraining geven van 18.00 tot 19.30 uur. De introductietraining zal gehouden worden met alle E-pupillen van OVC ’21. Aansluitend is er een informatiebijeenkomst in het clubhuis van OVC ’21, waar Michael Dikken uitleg zal geven over Voetbalschool Euregio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.