Home / archiefcentraal / oproep aan alle inwoners van het vechtdalgebied

oproep aan alle inwoners van het vechtdalgebied

De heer H.J. Scherpencate wil de hulp van iedere bewoner van het Vechtdal in roepen om iedereen te verzoeken om naar de stembus te gaan en er zo voor te zorgen dat de N36 rechtstreeks wordt doorgetrokken naar Zwolle.

In een ingestuurde brief aan het VechtdalCentraal schrijft de heer Scherpencate het volgende:

Alle mensen die van deze weg gebruik maken, kunnen denk ik per dag zeker €2,– uitsparen en dat is dan toch zo’n €10,– per week als je elke dag op en neer moet. Ook al interesseert je de politiek niet doe het toch in ieder geval voor je eigen portemonnee en niet te vergeten je eigen tijd.

Ga stemmen AUB!! Want als jullie aan jezelf denken, worden wij , de aanwonenden van de N340, verlost van deze dwaze weg en krijgen onze schoolkinderen een eigen fietspad van Zwolle naar Hardenberg. Dit is minstens net zo belangrijk voor de mensen uit Hardenberg aangezien jullie dan ook de mogelijkheid krijgen om rechtstreeks naar Zwolle te fietsen door het prachtige vechtdal.

Ook worden alle infarcten opgelost bij Balkbrug, Den Hulst, Varsen, Oudleusen en Ankum en de schoolkinderen in Oudleusen en Ankum blijven gezond. Dus laat je hart spreken. Denk aan alle inwoners van de gemeente Hardenberg dan help je automatisch alle infarcten op te lossen dus ga stemmen en denk aan jezelf en verlos ons van die dwaze weg de N340. Help ons!!

Ik ben zelf benaderd door de PVV naar aanleiding van mijn interview in de Stentor van 4 december 2010 en deze hebben mijn standpunten en plan volledig overgenomen. Want de kiezer is nu aan zet en zij alleen kunnen voor een andersdenkend provinciaal bestuur zorgen ietswat ondergetekende niet alleen lukt.

Bij voorbaat dank, aldus de heer H.J. Scherpencate uit Oudleusen.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.