Home / archiefcentraal / opgeruimd het voorjaar in met klaverplan

opgeruimd het voorjaar in met klaverplan

Klaverplan geeft mensen persoonlijke begeleiding bij het op orde brengen van hun woon-en/of werkomgeving. Wanneer persoonlijke omstandigheden veranderen kunnen mensen in problemen komen met hun huishoudelijke organisatie en het overzicht verliezen. Zaken stapelen zich op en dat leidt tot wanorde.

Daarnaast kan het zijn dat door de dagelijkse hectiek het voor veel mensen moeilijk is om tijdens het werk de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Denk daarbij aan de 24-uurs economie en het sterk toegenomen e-mailverkeer.

Door tijdgebrek wordt belangrijk werk soms te lang uitgesteld. De kwaliteit van het resultaat heeft hieronder te lijden. Om dit patroon te doorbreken biedt Klaverplan persoonlijke begeleiding op de werkplek. Petra Klaver vertelt hoe ze kan helpen bij opruimen, ordenen en structureren van uw omgeving.

Op zaterdagochtend 19 maart van 10.30 – 12.00 uur komt Petra naar de bibliotheek van Nieuwleusen. De toegang is op beide ochtenden gratis.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.