Home / archiefcentraal / nieuwleusenaar op kandidatenlijst d66

nieuwleusenaar op kandidatenlijst d66

“Steeds vaker komen overheidsinstanties in het nieuws met integriteitproblemen. Opportunisme viert hoogtij en neemt het zicht weg op de werkelijke motieven, op wat politici werkelijk willen bereiken. Deze versluiering van waar zij voor staan is de grote bedreiging voor onze democratie, ook in Overijssel”, Van Hofwegen vindt dat het anders moet en kan!

Voor Noord West Overijssel wil Van Hofwegen zich binnen de provincie in het bijzonder sterk maken voor behoud van het landschap met daarin duurzame landbouw, waarbij hoge kwaliteit en kleinschaligheid centraal staan. D66 is namelijk van mening dat daar de toekomst ligt voor de Nederlandse landbouw met onze hoogwaardige agrarische kennis.

D66 heeft momenteel geen zetel in de provinciale staten. De partij is voor het project Natura 2000, voor het voltooien van de ecologische hoofdstructuur en tegen een doorstart van de luchthaven in Twente.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.