nieuwe expositie heileuvers schilderijenhuis

Grote, kleurrijke en monumentale schilderijen sieren de wanden van de galerie. Figuratief, met af en tot een uitstapje naar het nonfiguratieve en realistisch geven de beide dames beeld aan dat gene wat hun dagelijks bezighoud; de natuur en mensen dit alles gevangen in een bont scala aan voornamelijk primaire kleuren. Het is een feest om er naar te kijken.

De Zwolse Gertsia Sicking heeft een heel koppel mooie gestileerde koeien gemaakt. Elk dier is een kunstwerkje op zich.. De zeggingskracht en de uitstraling van de dieren overtreffen het formaat letterlijk.

Kortom een expositie die niet mag worden gemist. Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag en dinsdag gesloten.

Meer informatie is te vinden op: www.heileuver.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.