nieuw prepaid parkeren q park met 10 korting

Parkeergemak

Q-Park blijft structureel met haar klanten meedenken op het gebied van comfort en parkeergemak. Met deze nieuwe manier van betalen bouwt Q-Park de verschillende mogelijkheden met betrekking tot betalen verder uit. De Prepaid parkeerkaart is geheel nieuw en innovatief voor Q-Park en dankzij dit product behoort het langs de betaalautomaat gaan tot het verleden. Met de Prepaid parkeerkaart kan in- en uitgereden worden, waarbij automatisch afgerekend wordt. Ook kan bij het inrijden eerst een kaartje getrokken worden, waarna met de Prepaid parkeerkaart bij de betaalautomaat of uitrit afgerekend kan worden.

Klanten van Q-Park kunnen bij de loge van de genoemde parkeerfaciliteiten een gratis Prepaid parkeerkaart afhalen. Bij elke opwaardering van de kaart wordt automatisch 10 procent meer parkeertegoed bijgeschreven dan de financiële waarde die opgewaardeerd wordt. Het minimale opwaardeerbedrag is 20 euro en de Prepaid parkeerkaart is drie jaar geldig.

Saldo?

Als de Prepaid parkeerkaart te weinig saldo heeft bij het uitrijden, kan het restbedrag met creditcard, chipknip of een andere Prepaid parkeerkaart voldaan worden. Het saldo is op te vragen bij de betaalautomaten en bij de in- en uitritten, waarna de kaart bij de betaalautomaten eenvoudig opgewaardeerd kan worden. Meer informatie over de Prepaid parkeerkaart is terug te vinden op www.q-park.nl of in de speciale flyer die in de parkeergarages verkrijgbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.