nieuw in ommen ismakogie

Ieder mens bouwt in zijn dagelijkse bewegingen allerlei gewoontes op. Deze zijn niet zonder meer gunstig voor het lichaam. Denk maar aan onderuitgezakt hangen in de bank, zitten met de benen over elkaar, gebogen loophouding of steeds op één been staan te leunen. Dat is misschien wel erg gemakkelijk, maar verdient nou niet bepaald de schoonheidsprijs.

Met subtiele bewegingen spreekt Ismakogie de natuurlijke samenhang van spieren aan, waardoor een gezonde kettingreactie door het hele lichaam wordt hersteld. Zonder ingewikkelde apparatuur, zonder speciale sportkleding, zonder spierpijn of blessures.

Het bijzondere van Ismakogie is, dat deze manier van bewegen moeiteloos samengaat met alle dagelijkse bezigheden. Op uw werk, in huis, in de auto, in de trein of in de rij bij de kassa; of u nu staat, zit, loopt, of ligt. U kunt het overal doen. Onopvallend traint u een gezonde lichaamshouding, een sterke rug, een beweeglijke wervelkolom, soepele gewrichten, optimale bloed- en lymfestroming, gelijkmatige ademhaling, goede darmwerking, betere beheersing van de sluitspieren, evenwicht en nog veel meer.

Voor wie

Ismakogie is bedoeld voor mensen die last van spieren en/of gewrichten hebben, maar ook voor wie dat (nog) niet heeft. Voor wie vlot, soepel en vitaal wil zijn, maar niets voelt voor stevige fitnessprogramma’s. Voor wie onopvallend wil werken aan een betere houding.

De eerste serie van 12 lessen start in maart en kost 96 euro. Je krijgt dan een keer per week een uur les in een groepje van 4 tot 8 deelnemers.

Kennismakingsles

Ismakogiedocent Dominicus Scheffer geeft op 29 februari van 20.00 tot 21.00 uur een gratis kennismakingsles in het Dorninstituut Idelette Eijgelaar, Arriërpoort 4 in Ommen. De deur is open om 19.45 uur en na de les is er tijd om vragen te stellen. Handig zijn makkelijk zittende, niet te wijde kleren en soepele sokken. In verband met de beschikbare ruimte wel graag vooraf aanmelden bij Dominicus Scheffer 0546-490760.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.