niet alleen naar het theater

Wilt u als senior graag een avond uit, maar geen zin om alleen op pad te gaan. Dan heeft de stichting Vier Het Leven waarschijnlijk de oplossing. Deze stichting organiseert theater- en concertbezoeken in Hardenberg en Ommen voor senioren die niet graag alleen een avond op stap gaan of dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen.

De plaatsen in het theater, consumpties en prettig gezelschap worden allemaal geregeld en is bij de prijs inbegrepen. Theaterliefhebbers van de stichting staan ook garant voor vervoer van huis naar theater en terug. Vier Het Leven heeft diverse voorstellingen en concerten geselecteerd in Hardenberg en Ommen.

Een overzicht van de voorstellingen in de maanden maart tot en met juni is te vinden op www.4hetleven.nl Voor meer informatie kunt u bellen naar 035-5245156

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.