Home / archiefcentraal / musical over king of pop in ommen

musical over king of pop in ommen

Er zijn acht vrijwilligers die vier dagen lang, zang- dans – theater en breakdance lessen geven om zo er een mooie musical van te maken. De musical gaat dit jaar over een aantal jongeren uit 2100 die terug in de tijd gaan, de tijd dat Michael Jackson nog beroemd was als The King Of Pop.

Veertig jongeren uit de omgeving, Ommen, Dalfsen, Lemele, Zwolle hebben zich op gegeven om in vier dagen tijd een complete musical in elkaar te zetten, met dertien dans en zang nummers van Michael Jackson.

De uitvoering is op donderdag 24 Februari, in Theater Carrousel te Ommen. Er zijn twee voorstellingen, ‘s middags om 16.00 uur en ‘s avonds om 20.00 uur. De voorstelling is voor jong en oud leuk om te zien. Kaarten kosten 6,- euro voor volwassenen en 4,- euro voor kinderen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Michaeljacksonshow@live.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.