mooie resultaten schaatsers stokvisdennen

Hij werd 17de bij het open NK over 100 km en 11de bij een criterium over 36 km. Rutger ter Laak was met een 35ste plaats de beste Stokvisdennenrijder bij de alternatieve Elfstedentocht over 200 kilometer.

Hij eindigde op zes minuten van de winnaar. De 18-jarige Sharon Hendriks is heel mooi 22e geworden bij het open NK, dat bij de dames over 70 km ging. Misschien toch wel het meest aansprekende resultaat bij de marathonrijders kwam van Kimberly van de Berg, zij werd 12de bij de Elfstedentocht, op nog geen twee seconden van de winnares.

Tegelijk met de Elfstedentocht op de Weissensee werd in een stormachtig Hoorn op zeer zwaar ijs het NK-junioren verreden. Loes Adegeest deed waarvoor ze gekomen was; zij werd 13de bij de C-junioren (C1 en C2), maar ook eerste C1.

Met dit mooie resultaat plaatste zij zich bij de C1-junioren voor de Vikingrace, het officieuze EK-junioren, in maart in Heerenveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.