Home / archiefcentraal / mooie prestaties voor loopgroep ag85

mooie prestaties voor loopgroep ag85

Bij de Midwinter Marathon in Apeldoorn namen twee AG-ers deel aan de Mini-marathon. Albert Mussche legde de 18,5 km af in 1.18.57 en Albert de Boer in 1.24.00. Het Sallands Crosscircuit bestaat uit een tiental crosswedstrijden. Door het winterweer waren enkele wedstrijden aangepast of uitgesteld. In Nieuw Heeten werd de uitgestelde Kerstcrossloop gelopen en was daarmee de finale van de crosscompetitie.

Harold Kruidhof liep de 10 kilometer in 39.24 minuten. In het eindklassement behaalde hij de zevende plaats.

Bij de maandelijkse baanwedstrijden in Zwolle was Klaas Compagner de snelste op de Coopertest. Hij liep in twaalf minuten een afstand van 3230 meter, gevolgd door Albert de Boer die 3045 meter liep. Daarna werd een wedstrijd over vijf kilometer gelopen. Bert de Boer liep hierbij een tijd van 18.16 minuten. Albert de Boer liep 20.46 en Henk Wallinga 23.54 minuten.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.