Home / archiefcentraal / modezaak sjanne in dalfsen genomineerd

modezaak sjanne in dalfsen genomineerd

Jeannet Knoll maakte in 2006 de verrassende overstap van ontwerpster naar een eigen modewinkel. Haar grote liefde is het ontwerpen en stylen, met als doel mensen met mode gelukkig te maken. Hoewel ze was opgeleid aan de modevakschool, leerde zij in de tijd van het ontwerpen van haar eigen label de fijne kneepjes van het vak.

Met al haar kennis van mode, inclusief het technische gedeelte, was haar hartenwens om mensen bij hun kledingkeuze te helpen. Deze wens kan ze ten volle ontplooien in haar eigen zaak SJANNE. Dit met groot succes. Want na 1 ½ jaar ondernemen was het al tijd voor uitbreiding. Vandaar de verhuizing in 2008 naar een groter pand met uitbreidingsmogelijkheden op een A-locatie.

Wil je jouw favoriete Starter van het Jaar ondersteunen? Breng dan nu jouw stem uit in de poll. Je kunt stemmen tot 1 maart, daarna komt de jury bijeen om -mede op basis van uw voorkeuren- een definitieve keuze te maken voor de ondernemer en starter van het jaar 2011. De prijzen worden op 10 maart uitgereikt tijdens People’s Business Zwolle op ROC Deltion.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.