Home / archiefcentraal / minister de jager naar hardenberg

minister de jager naar hardenberg

De provincie Overijssel heeft voor de komende jaren veel geld beschikbaar gesteld voor investeringen in duurzaamheid. Gedeputeerde Rietkerk, die er ook bij zal zijn, zal die plannen verder toelichten.

Ook zullen de kandidaat statenleden van het CDA worden voorgesteld. Voor de regio Hardenberg staan drie mensen op de kandidatenlijst: Henk Meulink, Laura Antuma en Henk Kerkdijk. Meulink is met zijn vierde plaats de hoogste nieuwkomer. De verkiezingen voor de Provinciale Staten en Eerste Kamer zijn op 2 maart.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.