Home / archiefcentraal / meerijden in een zijspan vechtgenotenhuis

meerijden in een zijspan vechtgenotenhuis

Vrienden van het Vechtgenotenhuis roept mensen op kinderen voor te dragen om mee te rijden in een zijspan aan de Vechtgenotenrit.

De (zijspan)motortoertocht start bij het Vechtgenotenhuis en voert de kinderen via mooie route naar het motormuseum van Max Middelbosch in Raalte. Na deze tussenstop voert de terugrit de (zijspan)motoren via het centrum van Ommen terug naar het Vechtgenotenhuis. Bij het Vechtgenotenhuis worden diverse zaken georganiseerd als nevenprogramma.

Zeker zijn optredens van Magic John, diverse traildemonstraties en een motorshow door Parijs-Dakar coureur Frans Verhoeven. De verdere invulling van het nevenprogramma vindt de komende maanden plaats. Aan het eind van de dag worden de deelnemers getrakteerd op pannenkoeken. De OVO verzorgd de inwendige mens en diverse werkgevers zijn die dag als vrijwilliger aanwezig om alles goed te laten verlopen.

Oproep aanmelden deelnemende kinderenInmiddels hebben ruim 150 huisartsen en medisch specialisten in de gemeenten betrokken bij het Vechtgenotenhuis een brief en promotionele flyers ontvangen om de werving van deelnemende kinderen ter hand te nemen. Maar ook u zelf kunt kinderen voordragen voor deelname aan de Vechtgenotenrit. Stuur daartoe een mail naar robertflorijn@kpnmail.nl en het door u en/of het door u voorgedragen kind ontvangt bericht. Wij rekenen op uw support!

In Ommen en omstreken is het Vechtgenotenhuis, het inloophuis voor kankerpatiënten, inmiddels een begrip. De Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis in Ommen spant zich bij voortduring in om het Vechtgenotenhuis en de organisatie er omheen behulpzaam te zijn.

In de Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis zitten ook ondernemers en zo is een samenwerking met VNO-NCW Noordoost Overijssel rondom de Vechtgenotenrit tot stand gekomen. VNO-NCW Noordoost Overijssel en de onderliggende industriële kringen in het Vechtdal en de gemeente Twenterand willen hiermee hun structurele bijdrage leveren aan het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.