Home / archiefcentraal / mannen aangehouden voor koperdiefstal

mannen aangehouden voor koperdiefstal

Om deze te betalen ging de auto, met inzittenden mee naar het bureau. Op het bureau was op dat moment een man die aangifte kwam doen van diefstal van zijn koperen bloembakken die bij een woning aan de Bruchterbeekweg waren weggenomen. De man zag op dat moment tot zijn grote verbazing ‘zijn’ gestolen bloembakken in een aanhanger het bureau binnen gebracht worden onder begeleiding van de politie.

De inzittenden van de auto met aanhanger, naast de al eerder genoemde 59-jarige man uit Emmen, een 53-jarige man uit Emmen en een 33-jarige man uit Beilen, werden bij het politiebureau op heterdaad aangehouden voor diefstal van de koperen bloembakken. Proces-verbaal zal tegen hen worden opgemaakt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.