lessen nordic walking van start in ommen

Nordic Walking is een vorm van wandelen waarbij men gebruik maakt van Nordic Walking poles (stokken)

De meerwaarde zit in het gebruik van de poles en de afzet hiervan tijdens het wandelen. Door de afzet, de krachtoverdracht met de poles, gevolgd door een moment van ontspanning wordt het wandelen effectiever gemaakt.

De techniek van het Nordic Walking is de basis, de intensiteit bepaalt men zelf. Daarom is deze sport geschikt voor Iedereen die kan wandelen. Ervaar zelf de positieve effecten van het NordicWalking en merk hoe de lichamelijke en mentale conditie verbetert. Bovendien is Nordic Walking een leuk en sociaal sportgebeuren in de open lucht.

De lessen worden vanaf wolfskuilstraat 13 in de wolfskuil en het laarbos gegeven. Belangstellenden kunnen hiervoor contact op nemen met Henk Weteringe 0529-453850 of 06-40536089.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.