Home / archiefcentraal / lemelerveld wil vierde poot op n348

lemelerveld wil vierde poot op n348

Vanuit Lemelerveld werd de dank uitgesproken voor de keuze van de provincie voor twee op- en afritten in de N348 bij Lemelerveld en het behoud van de stroomwegfunctie van de N348. Door de aansluitingen ten noorden en ten zuiden van het dorp en de toekomstige ongelijkvloerse kruisingen in de N348 zal de veiligheid in en bij het dorp sterk verbeteren. Ook ontstaat zo een prima ontsluiting van het bedrijventerrein.

De provinciale keuze werd bereikt na een opvallend staaltje samenwerking tussen José Eilert (PvdA Dalfsen), Theo Logtenberg (CDA Dalfsen), David ten Broeke (OVL) en Betsy Ramerman (PB). Ondersteund door de voltallige gemeenteraad en B&W van Dalfsen kreeg hun lobby, opgepakt door CDA-Statenlid Laura Antuma, ruim voldoende medestanders in Provinciale Staten.

Het plan dat door de provincie op tafel is gelegd voor de zuidelijke aansluiting voorziet alleen in een op- en afrit aan de zijde van het bedrijventerrein. Het gevolg hiervan is dat bewoners van de andere kant van de N348, het winkelbevoorradend verkeer en sport- en campingbezoekers alsnog door het centrum moeten.

“Het is nu een unieke kans om de verkeersveiligheid in de kern echt te verbeteren en structureel op te lossen”, voerde Betsie aan. Henri: “Nu aanleggen is overigens ook goedkoper dan dat dit later moet gebeuren”. De CDA-fractie Dalfsen heeft toegezegd hier in de gemeenteraad vragen over te stellen.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Home / archiefcentraal / lemelerveld wil vierde poot op n348

lemelerveld wil vierde poot op n348

Vanuit Lemelerveld werd de dank uitgesproken voor de keuze van de provincie voor twee op- en afritten in de N348 bij Lemelerveld en het behoud van de stroomwegfunctie van de N348. Door de aansluitingen ten noorden en ten zuiden van het dorp en de toekomstige ongelijkvloerse kruisingen in de N348 zal de veiligheid in en bij het dorp sterk verbeteren.Ook ontstaat zo een prima ontsluiting van het bedrijventerrein.

De provinciale keuze werd bereikt na een opvallend staaltje samenwerking tussen José Eilert (PvdA Dalfsen), Theo Logtenberg (CDA Dalfsen), David ten Broeke (OVL) en Betsy Ramerman (PB). Ondersteund door de voltallige gemeenteraad en B&W van Dalfsen kreeg hun lobby, opgepakt door CDA-Statenlid Laura Antuma, ruim voldoende medestanders in Provinciale Staten.

Het plan dat door de provincie op tafel is gelegd voor de zuidelijke aansluiting voorziet alleen in een op- en afrit aan de zijde van het bedrijventerrein. Het gevolg hiervan is dat bewoners van de andere kant van de N348, het winkelbevoorradend verkeer en sport- en campingbezoekers alsnog door het centrum moeten.

“Het is nu een unieke kans om de verkeersveiligheid in de kern echt te verbeteren en structureel op te lossen”, voerde Betsie aan. Henri: “Nu aanleggen is overigens ook goedkoper dan dat dit later moet gebeuren. De CDA-fractie Dalfsen heeft toegezegd hier in de gemeenteraad vragen over te stellen.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.