Home / archiefcentraal / leerlingen agnieten college genieten op wintersport

leerlingen agnieten college genieten op wintersport

Met drie volle bussen werd koers richting Duitsland gezet. Bij aankomst werden de jeugdige kandidaat-skiërs direct in skischoenen “gehesen” en op de lange latten “gezet”. Voor veel pubers was het de eerste keer dat zij met de actieve skisport in aanraking kwamen.

Na een uur skiles mochten de leerlingen op eigen kracht proberen de berg af te dalen. Dat ging uiteraard met hilarische krabbelpartijen gepaard maar de meesten waren na een aantal afdalingen toch aardig in staat zonder vallen het dal te bereiken. In de loop van de middag werd met vermoeide maar enthousiaste leerlingen en docenten de terugreis weer aangevangen.

Terug In Nieuwleusen werden de skiërs verrast door de thuisblijvers. Zij hadden namelijk een grote après-ski party voor de wintersporters georganiseerd. De school was versierd met sneeuw en andere wintersportattributen en er stond voor iedereen een heerlijke winterkost klaar. Een uiterst sfeervolle en prachtige afsluiting van de skidag. Vanwege het grote succes is deze activiteit jaarlijks zeker voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.