leer je zelfhelend vermogen activeren

MIR-Methode staat voor Mentale en Intuïtive Reset en is ontwikkeld uit verschillende technieken zoals EFT, EMDR en neurolinguïstisch programmeren (NLP). Het is heel makkelijk, volgens Margreet kan iedereen de methode zelf toepassen. Zelf heeft Margreet de MIR-Methode leren kennen van een collega / studie genoot.

Ze waren zo enthousiast dat ze de Methode meteen op zichzelf toepasten, het voelde zo goed en zuiver. Het is ontwikkelt en uitgetest door Mireille Mettes. Omdat de MIR-Methode haar goed beviel, volgde ze de opleiding en inmiddels is dit aan de consulten toegevoegd.

Er zijn al mooie en bijzondere resultaten geboekt. Ze zegt hierover: ‘Ons lichaam is zo intelligent dat het zelf weet hoe het kan herstellen van een aandoening. Daar wil ik mensen enthousiast voor maken’. Dit doet Margreet onder andere door workshops te organiseren. In twee uur tijd leert ze je de methode te gebruiken en te begrijpen. Je leert bovendien bijzondere toepassingen zoals bijvoorbeeld het verzachten van bijwerkingen van medicijnen. Na afloop ontvang je een boek waarin je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. Het uitvoeren van de MIR kost je dan maar twee minuten per dag.

Interesse?

Iedereen is welkom deel te nemen aan een workshop. Een aantal workshops waren al vol. De eerstvolgende zijn woensdagavond 16 februari, 2 maart. Dinsdagavond 15 maart, donderdagavond 14 april van 20.00-22.00 uur bij Praktijk Terra mater .

Aanmelden kan via 0529-426922 of via info@terra-mater.nl Kosten: € 50,– (inclusief boek). Meer info over de MIR-Methode staat op www.terra-mater.nl en op www.mirmethode.nl

Kinderen

De workshop voor kinderen van 4 tot 9 jaar wordt op iedere eerste woensdag van de maand gegeven. 9 maart, 6 april van 14.00 uur tot 16.00 uur. Hier leren ze regeltjes en bewegingen.

Het zorgt bij kinderen voor heling van henzelf doordat ze hun eigen waarheid weer mogen gaan leven.

Er valt veel spanning van kinderen af en emotionele en lichamelijke klachten lossen op.

Denk daarbij aan verlegenheid, bedplassen, jeuk,faalangst. De kosten hiervoor bedragen € 30,00 voor twee middagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.