Home / archiefcentraal / landelijke en provinciale vvd politici samen in keuken

landelijke en provinciale vvd politici samen in keuken

Na een treinrit, fietste het gezelschap naar de Vechtdalhoeve, een agrarisch bedrijf in het buitengebied van Ommen, dat op een unieke wijze landbouw, natuur, recreatie èn educatie combineert. Zij spraken hierover met boerin Simone Jansen en bereidden daarna onder begeleiding van chefkok Johan Drenth samen een lunch.

Dit was voor deze Overijsselaars een mooie gelegenheid om de VVD-ers de hemd van het lijf te vragen over de het belang van de Provinciale verkiezingen in het algemeen, en het VVD-verkiezingsprogramma in het bijzonder. Wie wil weten wat er er besproken werd, surft naar www.vvd-overijssel.nl of [youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=PRSOD6vkS7w"]

Lees ook

ChristenUnie Ommen presenteert verkiezingsprogramma

OMMEN – De ChristenUnie Ommen heeft het verkiezingsprogramma ‘Samen recht doen in Ommen’ gepresenteerd. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.