kunst wereldwijd creeert platform voor liefhebbers

De kunstwereld staat behoorlijk op zijn kop; van de verhoging van de BTW, subsidies die wegvallen, prijsstijgingen van kunstwerken tot het bijna onmogelijk proberen van vele kunstenaars om zichzelf in het spotlight te plaatsen en vaste voet aan de grond te krijgen. Al deze ontwikkelingen heeft Kunst Wereldwijd aan het denken gezet en de oprichters van deze organisatie vroegen zich af wat Kunst Wereldwijd voor galeries, kunstenaars & kunstliefhebbers zou kunnen betekenen.

Een platform waar iedereen met elkaar in contact kan komen en waar bezoekers op een eenvoudige manier kunstwerken en informatie over kunst kunnen vinden.

Dit is voor Kunst Wereldwijd de reden een Sociaal Netwerk op te zetten voor Galeries, Kunstenaars & Kunstliefhebbers. Aanmelden en deelnemen aan het netwerk is gratis en vrijblijvend, iedereen kan zichzelf promoten, zijn mening delen en al zijn gegevens plaatsen. Het Kunst Wereldwijd Netwerk is te vinden op www.kunstwereldwijdnetwerk.nl

In de komende weken zullen de beheerders van het platform de deelnemers geregeld tips mailen over hoe het netwerk zo goed mogelijk te gebruiken, maar voor nu wenst Platform Kunst Wereldwijd iedereen veel succes en plezier op dit platform.

Meer informatie is te vinden op www.kunstwereldwijd.nl of voor vragen info@kunstwereldwijd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.