Home / archiefcentraal / kookcursus voor mannen in lemelerveld

kookcursus voor mannen in lemelerveld

In een viertal lessen leert men diverse heerlijke gerechten maken. Het zijn zowel recepten voor hapjes, soep, hoofdgerecht, vlees, vis als zoet, cake en dessert. Alle recepten worden verzameld en in een map gedaan zodat men thuis alles nog eens na kan maken.

Elke les kunnen er acht tot negen recepten gemaakt worden. Hier zitten zowel heel makkelijke als wat moeilijkere recepten bij. Met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. In de recepten komen diverse basistechnieken aan de orde. Stap voor stap worden de recepten door genomen en geeft Edith Westendorp uitleg over de ingrediënten en materialen. Elke les begint met het gezamenlijk eten van een kop soep die door Edith is bereid, met wat stokbrood.

In overleg met de groep kan men ideeën aandragen wat men tijdens de cursus graag wilt leren koken. De groepsgrootte is maximaal twaalf personen. In de laatste les mag men ook een introducé meenemen die mee kan genieten van de kookkunsten.

Aanvang: 18.00 urr tot ongeveer 20.30 uur in het Kulturhus De Mozaïek Kroonplein 64 Lemelerveld. De startdatum is: 6 april. Voor meer informatie en/of opgave; gerda@heinkoenjer.nl of 0572-372391.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.