Home / archiefcentraal / kampioenen bedrijfsschieten bekend

kampioenen bedrijfsschieten bekend

Van de oorspronkelijke 75 teams gingen er achttien teams door naar de finale. Vijftien teams in de herenklasse en drie teams in de damesklasse. Het was een spannende finale waarna de drie beste teams zich opnieuw moesten bewijzen om een plaats op het erepodium te veroveren. Bij de heren werd het team Ardesch 1 en bij de dames het team van TCR 1 winnar van de grote Wisselbeker.

De winnende teams ontvingen hun prijs uit handen van wethouder Von Martels van de gemeente Dalfsen. Hij sprak zijn bewondering uit over de organisatie en de vele vrijwilligers binnen deze actieve vereniging, die al jaren dit leuke toernooi organiseert.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.