Home / archiefcentraal / jonge zwemmers grossieren iin medailles

jonge zwemmers grossieren iin medailles

Deelnemende verenigingen waren De Ijsel uit Deventer, DEK uit Genemuiden, Swol 1894 uit Zwolle, Oostdobbers en SC Salland uit Raalte en ZPC Nieuwleusen.

De Swimkick is een wedstrijd voor de jongere leden van de zwemvereningen. Het programma begon met de schoolslag. Niels Kragt werd gediskwalificeerd, Manon Compagner zwom de 50 meter in een tijd van 0.55.14 (pr), Marieke Kragt zwom de 100 meter schoolslag voor het eerst in een tijd van 2.16.17, Laura Compagner behaalde een derde plaats en zwol tien seconden van haar tijd af (1.39.18)! Lise Klein Ganseij (1.57.84) en Mirjan Tempelman (2.02.46) zwommen beide een pr., terwijl Lisanne Tabbers voor het eerst deze afstand zwom (1.58.16).

Na de pauze was de rugslag aan de beurt. Niels Kragt behaalde nu een tweede plaats op de 25 meter (0.30.77) evenals Manon Compagner op de 50 meter rug (0.50.75, pr). Marieke Kragt zwom zich ook naar een nieuwe toptijd (0.57.26), Laura Compagner werd eerste in een tijd van 0.39.15 (pr), Lise Klein Ganseij zwom ook vijf seconden van haar toptijd af (0.47.82), Lisanne Tabbers zwom een tijd van 0.49.82 (pr) en Mirjam Tempelman (0.51.39).

Tot slot werden Laura, Mirjan, Lisanne en Lise derde op de estafette 4×50 meter vrije slag in een tijd van 2.41.73. De volgende wedstrijd wordt gezwommen op 12 februari in Almelo (Vijfkamp).

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.