Home / archiefcentraal / ijsseldelta op de fiets en wandelbeurs in de rai

ijsseldelta op de fiets en wandelbeurs in de rai

Actieve fietsers en wandelaars zijn meer dan welkom in Overijssel

De belangrijkste boodschap gedurende de beurs is ‘Proef de pure provincie’. Dit thema komt in de hele stand terug. Zo is er ondermeer een gezamenlijke flyer en staat er een Bourgondische boerentafel met allerlei heerlijke streekproducten om te proeven. Bovendien stellen alle regio’s prijzen en arrangementen beschikbaar.

Er worden duizenden brochures en folders uitgedeeld en samen met de overige regio’s in Overijssel informeert IJsseldelta de bezoekers over de prachtige plaatsen in deze regio, zoals Kampen, Zwolle, Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis. Dé perfecte omgeving om te bezoeken op de fiets en te voet.

Fietsroutenetwerk

In de IJsseldelta kan men heel gemakkelijk zelf een fietsroute bepalen door middel van het Fietsroutenetwerk. Het fietsroutenetwerk bestaat uit honderden kilometers bewegwijzerde routes o.a. in de gemeentes Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Stel in het netwerk eindeloos veel fietsroutes samen met behulp van ‘knooppunten’. Er zijn al fietsroutes vanaf 10 kilometer, met uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers. Heel eenvoudig: volg de bordjes van knooppunt naar knooppunt.

Kom tijdens de beurs bij de stand van IJsseldelta en ontvang een handige gratis fietslabel om de knooppunten op te schrijven of ontvang een echt IJsseldelta Fietsvlaggetje (op=op).

Win een weekend weg!

Tijdens een bezoek aan de stand van IJsseldelta maakt men ook nog eens kans op een heerlijk weekendje weg. Een paar ontspannen dagen weg naar Ecostay de IJsvogel in IJsselmuiden is de winnende prijs. Ecostay de IJsvogel ligt midden in de uiterwaarden van de IJssel, met een prachtig uitzicht over de stad Kampen, het water en de natuur.

Fiets en Wandelbeurs

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs worden 18.000 bezoekers verwacht. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.fietsenwandelbeurs.nl en www.vvvijsseldelta.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.