Home / archiefcentraal / han noten op zijn tijd een feestje vieren

han noten op zijn tijd een feestje vieren

De publieke belangstelling was groot en de raadszaal puilde uit aan alle kanten. Laatkomers pasten er niet meer bij, maar konden via schermen in de ontvangsthal de beëdiging toch redelijk van dichtbij meemaken. Hoewel al dertien jaar woonachtig in Dalfsen, kent Noten de gemeente nog niet echt.

Daarom kreeg hij van de raad een officiële inburgeringscursus cadeau en start hij volgende week direct met een kennismakingstour door de gemeente. Hij is van plan om binnen twee weken alle kernen te bezoeken en daar van gedachten te wisselen met groepen vertegenwoordigers. Hoe hij zijn ambt verder gaat invullen, is voor hemzelf nog niet helemaal duidelijk. “Ik heb wel bestuurlijke ervaring, maar ben niet bekend met het ambt van burgemeester. Daar ga ik vanaf morgen naar op zoek”, zei hij tijdens zijn toespraak.

Zijn belangrijkste opdracht ziet hij in het zijn van een bindende factor in de Dalfser samenleving. “Ik maak nu de stap van de wetgeving (Den Haag) naar de sameleving. In dat samenleven ligt de kern van mijn motivatie. Samen bezig zijn met dingen die er te doen en op zijn tijd een goed feest om het leven te vieren.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.