haal meer uit je camera

De workshops Fotografie en Natuur met Dook waren een groot succes. Maar vanuit de deelnemers kwam de vraag naar een cursus waarbij iets dieper op de stof ingegaan zou worden. Daarom start Dook van Gils met een Basiscursus Digitale Fotografie.

Vijf jaar geleden stopte met haar fotostudio, maar ze heeft de fotografie toch weer opgepakt, zij het op een andere manier. Kennisoverdracht is nu net zo belangrijk als het fotograferen zelf. “Het is toch jammer, dat veel mensen een mooie camera aanschaffen en er eigenlijk niet uithalen wat ze ervan verwacht hadden. Het is nog altijd zo, dat de fotograaf de foto maakt en niet de camera, ook al was die nog zo duur,” zegt Dook, “De camera blijft op automaat staan of op P, terwijl er zoveel méér uit te halen is.”

Door de cursus van een drie avonden en een ochtend te volgen, worden mensen meer vertrouwd met de camera en leert men hoe tegenvallende foto’s te verbeteren zijn. Naast theorie en een stukje techniek komen o.a. portret-, landschaps- en vakantiefotografie aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik etcetera. Leuk en leerzaam zijn de steekwoorden voor de cursus. Het soort camera dat men heeft is niet belangrijk.

De eerste avond is op woensdag 9 maart vanaf 19.30 uur bij Wildthout Hotel & Restaurant. Vooraf aanmelden is gewenst, omdat het aantal deelnemers maximaal 15 is. Opgave of info: dookvangils@hotmail.com of 0529 – 45 11 50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.