Home / archiefcentraal / groei en bloei in de rotstuin

groei en bloei in de rotstuin

Rotsplanten groeien in het wild op een hoogte van 1500 meter, we kunnen ze echter ook toepassen in onze eigen tuin. Op uitnodiging van Groei en Bloei, afd. Ommen, komt dhr. G. Borgonje op maandag 14 februari 2011 uitleg geven over de aanleg van een rotstuin.

Welke materialen heb je nodig en welke planten zijn geschikt? Er zullen dia’s worden getoond van tuinen in binnen- en buitenland en een groot aantal planten zal besproken worden. Voor mensen met weinig ruimte is een trogtuintje wellicht een idee. Aanvang 20.00 uur in de Dantezaal van de Carrousel te Ommen. Toegang 3 euro, leden gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.