Home / archiefcentraal / gratis kennismaken met vechtsporten in ommen

gratis kennismaken met vechtsporten in ommen

Tussen 12:00 uur en 15:00 uur kunnen de jongeren onder andere workshops karate, judo, kick-boxen, aikido en iaido volgen. Onder het toeziend oog van de trainers van het sportcentrum mogen de jongeren zelf ook al direct de mat op.

De jongeren kunnen op eigen gelegenheid naar het sportcentrum komen, dat is gevestigd aan de Emslandweg 17 te Ommen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid gezamenlijk met taxi’s te vertrekken vanaf jongerencentrum Punt, hiervoor kunnen de jongeren zich opgeven door een mail te sturen naar proelofs@landstede.nl of door te bellen naar het jongerencentrum 0529-450827.

De kennismaking staat in het teken van de BOS-impuls en wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Landstede Welzijn, de Gemeente Ommen en Sportcentrum Emsland. In het kader van de BOS-impuls krijgen de jongeren dit jaar de kans om met verschillende takken van sport kennis te maken.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.